ANNE RAHKOLA Tarot-tulkitsija

Tarot-tulkitsija
Anne Rahkola

Erikoisosaaminen
Tarot-tulkinta
Selvänäkö
Soita numeroon
09 86 255 163
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 362
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään ei tavoitettavissa
Huomenna ei tavoitettavissa

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Olen tutustunut Tarot-kortteihin Lauri Siiralan kursseilla vuonna 1996 ja siitä lähtien käyttänyt niitä oman sisäisen viisauteni vahvistuksena. Ystävien ja lähipiirin suostuttelun ansiosta päätin avata taitoni yleiseen käyttöön.
Intuitioni on vahvistunut koko ajan mm. Rakkaudentähden kurssien myötä (Sydäntietoisuus, kristallihoitaja, Intuition vahvistaminen, Enkelienergiat, Pyhä parisuhde, Elämän eheytys). Herkällä korvalla, intuitiolla ja hyvällä ihmistuntemuksella pääsen nopeasti käsiksi ongelmien ytimeen, jota kortit sitten vain vahvistavat.
Tulkinnassa ja käytännön ohjauksessa käytän kanavoitua viestiä yhdistettynä elämänkokemukseen ja uuden ajan energioihin. Ohjaan tarvittaessa käyttämään voimalauseita, rukouksia ja rentoutustekniikoita tai hoitoja. Jo puhelun aikana voit saada parantavaa energiaa, jota olen vahvistanut enkelikristallienergioilla jaCammalot Seichem -reikillä. Muuhun käytännön ohjaukseen minua tukevat luontaishoitajaopinnot sekä koulutukset Shindo kouluttaja-hoitaja, Shiki Method ja SHY- rentoutusopastaja.

Annen suosittelemaa lukemista:

Diana Cooperin kirjat
Rhonda Byrne: Salaisuus- ja Voima-kirjat
Lorna Byrne: Enkeleitä hiuksissasi ja Portaat taivaaseen
Sanaya Roman: Sielun rakkaus
Caroline Myss
Tommy Hellsten: Tietäjä-sarja
Dr Erik Pearl: The Reconnection
Alexander Loyd & Ben Johnson: Paranemisen avain