NIINA MAARIT Tarot-tulkitsija

Tarot-tulkitsija
Niina Maarit

Erikoisosaaminen
Intuitiivinen selvänäkö
Ohjaus henkisessä kasvussa
Ravitsemus ja ruoka-aineiden värähtely
Tarot-tulkinta
Unien tulkinta
Soita numeroon
09 86 255 197
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 432
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään klo 14.00-17.00
Huomenna ei tavoitettavissa

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Vuosien myötä olen herkistynyt energioille, joita pystyn tunnistamaan ihmisistä ja luonnosta. 10 vuotta sitten aloin etsimään tietoa henkimaailmasta sekä enkeleistä ja toisen lapseni raskausaikana aukesi selvänäkökykyni. Herkkyyteni tunnistaa energioita tutustutti minut kivien ja kristallien ihanaan energia värähtelymaailmaan. Minulla on myös kokemusta negatiivisista entiteeteistä ja ufoista.

Olen saanut ohjausta ja opetusta omassa kasvussani henkimaailman auttajiltani ja opettajiltani. Olen koulutukseltani akupunktiohoitaja ja kuppari. Olen käynyt Reiki 1:n ja monia henkiseen kasvuun liittyviä kursseja mm. selvänäkö / intuitiokursseja kehittääkseni kykyjäni. Olen opiskellut kivien ja kristallien energioita ja niillä hoitamista ja parantamista. Myös kukkatipoista on paljon kokemusta. Olen valmistanut niitä myös itse. Minulle on kertynyt ravitsemuksesta paljon tietoa esim. ruoka-aineista, jotka kohottavat värähtelyä.

Keskustelumme aikana saan kuvia ja viestejä. Toimin kanavana ja annan opastusta seuraavaan askeleeseen henkisellä polulla.

Haluatko kysyä Niinalta? Selvänäkijä Niina Maarit ohjaa sinua eteenpäin henkisellä polullasi.